Do great things,have big dreams!

Incearca sa faci mereu ceea ce te face fericit,nu incerca sa copiezi pe nimeni pentru ca s ar putea ca fericirea ta sa nu fie regasita in aceleasi lucruri pe care o regasesc ceilalți. Dincolo de frica se gasesc cele mai frumoase lucruri,trăiește frumos si imbratiseaza orice teama pe care o ai,accepta ceea ce simti si fa tot ce trebuie ca sa te intelegi si astfel orice teama de a ta va disparea.

Marea majoritate isi doresc sa cunoasca cheia succesului,unii renunta ininte de a fi inceput lupta,unii o cauta toata viata iar altii reusesc sa se descopere pe ei insusi ,sa si descopere pasiunile,inclinatiile si ce stil de viata trebuie sa adopte pentru a ajunge la succes.

Daca ai vise ,obiective pe care vrei sa le îndeplinești primul pas este sa le așterni in scris la inceputul agendei tale care o foloseșți zilnic astfel incat atunci cand iti deschizi agenda sa zici muncesc acum->si mâine imi va aduce altceva,ceea ce mi doresc,zambind!Visele le indeplinim prin munca,prin perseverenta,prin echilibru si bineinteles prin dorința!Visele trebuie sa fie motivatia noastra pentru a ne crea in viata un drum frumos,lucrurile mici trebuie sa ne umple inima cu bucurie si energie pozitiva incat atunci cand dupa truda si munca va venii succesul sa putem spune Daaa ..am reusit;iar satisfactia va fi si mai mare atunci cand prin forțele proprii esti one level up .

Familia face parte din susținerea sufleteasca ,insa cea mai mare motivatie trebuie sa vina din interiorul tau.

Incearca sa fii un om bun si apreciat ca si sprijinul ,suportul moral si material sa poata venii din mai multe parti.Realizeaza lucruri exceptionale si nu vei regreta,nu spun ca va fi usor dar spun ca tot ce este obtinut prin munca iti aduce o satisfactie interioara maxima si aprecirea celor pe care i iubesti!

Succesul poate fi ilustrat sub multe forme,asa ca e bine sa încercăm sa facem tot ce putem pentru noi si sa nu asteptam sa ne pice nimic din cer.

Mother Teresa: „Not all of us can do great things.But we all can do small things with great love”!

Reclame
Categorii Despre noi/About people

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close